szállítószalag

Satu Mare, strada Aurel Vlaicu 129

MENIU

a

Bandă transportoare – colegul neobosit!

Szerző: 2023 júl 11

Bandă transportoare – colegul neobosit!

O bandă transportoare ar putea fi soluția pentru lipsa forței de muncă care afectează industria construcțiilor? O tehnologie demult uitată deghizată într-o nouă formă.
În zilele noastre, lipsa forței de muncă a atins o amploare fără precedent. Industria construcțiilor simte această problemă în special. Din ce în ce mai mulți oameni își dau seama de situație și încep să se gândească la soluții care diferă de cele tradiționale. De asemenea, oferim multe astfel de soluții moderne, inclusiv benzi transportoare mobile.
Majoritatea oamenilor au întâlnit doar cu benzile transportoare grele care sunt folosite în fabrici sau care pot fi mutate cu o macara tradițională.
Să recunoaștem, acestea nu au fost niciodată soluții care să poată fi folosite în industria construcțiilor, deși principiul de bază al transportorului este de a muta ușor și rapid cantități mari de material de la A la B ar putea fi bine folosit și în industria construcțiilor.

banda transportoare deckman blog 1

Bandă transportoare mobilă, pentru ce este cu adevărat bună?

Răspunsul este foarte simplu. Acesta înlocuiește forța de muncă și accelerează munca. Face toate acestea acolo unde este nevoie. Este ușor si datorită roților sale, o singură persoană îl poate muta, dar poate fi amplasat aproape oriunde de către două persoane. Nu necesită electricitate industrială pentru a funcționa. Poate fi operat de la 240 V. Poate fi așezat pur și simplu pe un camion sau remorcă și transportat. Este ușor, practic și transportă aproape orice.

Resturile, cele mai mari inamice ale industriei construcțiilor

Transportul resturilor a fost întotdeauna o provocare majoră în industria construcțiilor. Nu putem lucra până ce nu îl curățăm. Cu toate acestea, transportul acestora dintr-o clădire implică multă muncă, așa că oamenii se gândesc la o soluție care poate accelera acest proces.
Așa facem noi! O bandă transportoare care transportă resturile din subsol.
Poate fi amplasat aproape oriunde și dacă este necesar, mai multe benzi pot fi montate pe rând, deci nu există distanță pe care nu se poate depăși cu un astfel de mașină. Resturile trebuie doar scoase cu lopată, iar munca mai grea rămâne pentru banda transportoare!

Pietriș, nisip, pământ și aproape orice…

Pe un șantier, în mod normal, nu numai cu resturi ne întâlnim. Pietrișul, nisipul, pământul trebuie mutate în același mod. Să recunoaștem, nici acestea nu sunt lucruri ușoare. Într-o zi caldă de vară, este o provocare munca cu roaba toată ziua sau transportul materialului într-o găleată și din păcate spre deosebire de mașină, omul se obosește. Și este bine cunoscut faptul că un muncitor obosit nu lucrează.

În practică această problemă poate fi eliminată prin angajarea mai multor muncitori, această metodă a funcționat de mulți ani, când existau muncitori. Cu toate acestea, situația s-a schimbat. Nu există forță de muncă, sau dacă există, este foarte scumpă! Cea mai mare provocare și, de asemenea, cel mai mare cost în zilele noastre este găsirea și apoi păstrarea forței de muncă. De aceea banda transportoare este buna. Dacă ai o astfel de bandă, pe lângă dezvoltarea afacerii tale, vei înlocui munca a cel puțin două persoane. Iar garantat că muncitori vor fi mai ușor de găsit și mai ușor de păstrat datorită condițiilor mai bune de muncă.

banda transportoare deckman blog 2

Cu benzi transportoare în mai multe locuri

Benzile transportoare mobile joacă un rol important nu numai în industria construcțiilor, ci și în mai multe sectoare, precum și în rândul persoanelor fizice. În concurența de pe piață, acestea oferă utilizatorului un avantaj sau chiar fac mai ușor să se lucreze. Ele pot fi de mare ajutor unei firme care se ocupă de betonare, în livrarea materialului în malaxor, dar și într-o cramă sau livadă, în mutarea fructelor culese. Sunt deja instrumente necesare în multe grădini industriale sau companii de construcții de grădini, dar, de asemenea, ajută foarte mult construcția ori amenajarea grădinii acasă, economisind astfel timp și costurile altor utilaje. Putem spune că benzile transportoare mobile pot fi folosite oriunde și pentru orice muncă.
Până acum, mai mulți producători au recunoscut oportunitatea în benzile transportoare, astfel încât gama devine din ce în ce mai variată. Suntem revânzătorii a trei dintre cele mai bune și mai mari nume de pe piața benzilor transportoare din Europa, garantând calitatea și expertiza. Cu produsele celor trei producători, putem satisface o gamă largă de nevoi diferite, în ceea ce privește lățimea, lungimea și viteza de livrare.
Ești interesată de benzile noastre transportoare? Poți afla totul despre ei în acest articol..

banda transportoare deckman blog 3

Închirierea benzilor transportoare poate fi o soluție!

O problemă care apare adesea este că unele companii sau persoane fizice ar putea să-și folosească banda transportoare achiziționată doar ocazional.
Nici o problemă! Există posibilitatea de a închiria! Doar 7 €+ TVA/metru pe zi. Garantat va fi cel mai ieftin și mai harnic muncitor necalificat pe care îl vei întâlni vreodată.

Vrei și tu să faci munca mai ușoară? Portofoliul DECKMAN îți oferă posibilitatea de a închiria benzile transportoare precum și de a cumpăra. Sună, scrie, întreabă orice! Te vom ajuta cu orice!