szállítószalag

Satu Mare, strada Aurel Vlaicu 129

MENIU

a

Lift pentru ridicarea țiglelor Bumpa – Un muncitor căruia îi place să ridică țigle pe acoperiș!

Szerző: 2023 szept 07

Liftul pentru ridicarea țiglelor era cea mai bună investiție de când sunt antreprenor”, ​​a spus unul dintre clienții noștri despre liftul BUMPA.
Există instrumente în domeniul construcțiilor care trebuie fi cumpărate, cum ar fi o schelă de fațadă, deoarece omul nu poate să sta în aer, iar munca trebuie făcută nu numai pe pământ. Iar există instrumente care nu sunt obligatorii, dar achiziția lor se răsplătește pe termen scurt. De exemplu o bandă transportoare și subiectul articolului de astăzi, liftul pentru ridicarea țiglelor BUMPA.

cserepfelvono bumpa deckman blog 2

De asemenea, este posibil ridicarea țiglelor pe acoperiș cu putere umană, dar de ce am face-o? Există deja o soluție mult mai convenabilă, mai rapidă și, nu în ultimul rând, mai ieftină pentru această sarcină!

În loc de forță de muncă scumpă, un lift pentru țigle

„Cumpărarea unui utilaj este scump”, cred mulți oameni. Dar nu este cazul! În general, un utilaj este mai ieftin și mult mai rapid decât puterea umană, iar se poate lucra în orice moment și pentru orice perioadă de timp. Așa face și BUMPA. Transportul țiglelor fără lift necesită cel puțin 2 muncitori suplimentari. Aceasta este o provocare în sine, deoarece aceste două persoane trebuie și găsite. Ca să nu mai vorbim de păstrarea a forței de muncă. Muncitorul are nevoie să se odihnească, să bea, să mănânce și să fie plătită la sfârșitul lunii.

cserepfelvono bumpa deckman blog 3

Totuși, în cazul forței de muncă umane, chiar dacă asigurăm toate acestea, nu garantează nimic. Omul se poate îmbolnăvi, răni, pleacă în concediu sau primește o ofertă mai bună de la un alt loc de muncă.
În aceste cazuri, începem să ne gândim ce să facem…

De ce este BUMPA cea mai bună soluție pentru transportul țiglelor?

Până acum, din ce în ce mai mulți producători și-au dat seama că ridicarea țiglei pe acoperiș este într-adevăr o provocare uriașă în industria construcțiilor de acoperișuri. Prin urmare, mai multe producători au venit cu propriile lor soluții.
Un lucru este sigur! Dacă ești în căutarea celui mai ușor, cel mai simplu de mutat lift și dorești să-i ridici la o înălțime maximă de 10 metri, ai găsit candidatul perfect în BUMPA.

Ușor de mutat și transportat

Unul dintre cele mai mari avantaje al liftului pentru țigle Bumpa este că e extrem de ușor de transportat și poate fi mutat ușor de către două persoane in 1-2 minute chiar și după ce a fost montat. Când terminăm cu lucrul, îl putem plia în câteva momente și datorită lungimii sale de aproximativ 4 m și greutății de 100 kg, îl putem transporta așezându-l pe o remorcă sau platformă. Este atât de simplu! Nu necesită asamblare sau configurare lungă. BUMPA este de fapt gata de lucru în orice moment.

cserepfelvono bumpa deckman blog 4

Îți economisește bani

După cum am menționat mai devreme, ridicarea țiglelor pe acoperiș nu este una dintre activitățile preferate ale muncitorilor. În cel mai bun caz, este nevoie de două persoane, mai degrabă de trei persoane dacă nu avem ajutorul potrivit.

Totuși, muncitorii trebuie să fie plătiți. Salariu pentru 3 persoane este minim 190€/zi + bonusuri. Acesta este de fapt un cost care poate fi evitat cu un lift pentru țigle. BUMPA funcționează deja gratuit după a 20-25 transport, așa că putem spune că produce bani pentru tine.

cserepfelvono bumpa deckman blog 5

Face munca mai ușoară și mai rapidă

În secolul al XXI-lea, una dintre cele mai importante abilități este viteza. Un meseriaș rapid poate prelua mai multă muncă și termină cu lucrările în mai puțin timp. Mai simplu, asta înseamnă că câștigă mai mulți bani cu costuri neschimbate sau chiar în scădere, adică mărește profitul.
Viteza și utilizarea unui lift de țigle merg mână în mână. Putem muta o cantitate inimaginabilă de materiale cu un astfel de dispozitiv și toate acestea cu un efort minim.

În doar 1 oră

  • 300 m2 de țigle
  • 850 buc cărămizi de 30 cm
  • 425 buc cărămizi de 38 cm
  • 4000 buc cărămizi mici

poate fi livrat folosind BUMPA.

Sună bine, nu-i așa?

cserepfelvono bumpa deckman blog 6

Când BUMPA nu este suficient

Există situații în care înălțimea maximă a liftului BUMPA de 10 metri nu este suficientă. În acest caz, trebuie să alegem o altă soluție. De exemplu liftul pentru ridicarea țiglelor Geda, care poate fi montat până la o înălțime de 25 de metri cu o bază specială, dar poate ridica țigle până la o înălțime de 19 metri și fără bază.
Este un lift de țigle mult mai consumator de timp, greu de mutat, cu o înălțime de lucru de care au nevoie doar o anumită parte a muncitorii de acoperișuri.
De dragul siguranței, portofoliul DECKMAN include ambele mărci. Datorită cererii uriașe, liftul pentru țigle BUMPA este livrat de obicei din depozit, în timp ce soluția Geda, din cauza cererii care apare doar în unele cazuri, poate fi livrată după aproximativ o lună de la achiziție.