szállítószalag

Satu Mare, strada Aurel Vlaicu 129

MENIU

a

Schelă de fațadă – Închiriere sau cumpărare?

Szerző: 2023 júl 03

Schelă de fațadă – Închiriere sau cumpărare?

Închiriere sau cumpărare – aceasta este întrebarea! La fel ca în cazul unui apartament, această dilemă poate apărea și în industria construcțiilor, iar răspunsul nu este întotdeauna atât de clar pe cât credem. Nu este diferit nici atunci când avem nevoie de o schelă de fațadă.

Pentru unele echipamente de construcții, cum ar fi benzile transportoare, firmele și companiile aleg în mod normal să închirieze. Pentru alte echipamente, precum transportorul de țigle BUMPA, preferă să cumpere. Dar oare ce se întâmplă în situația unei schelă de fațadă?

Schela de fatada 1

Sistem de schele de fațadă ca persoană fizică

Dacă întrebi câțiva executanți, este aproape sigur că toți vă vor recomanda închirierea. Dar chiar e mai bine să închiriezi? Pe termen scurt, aceasta ar putea fi soluția potrivită pentru tine.

Costuri de livrare

Într-un caz ideal, atunci când ai propriul vehicul și aduci schela de închiriere de la șantier la câțiva kilometri distanță, iar apoi îl poți livra înapoi după terminarea lucrării, costul transportului nu este relevant. Dar trebuie să recunoaștem… puțini oameni sunt în această situație norocoasă.

În cazul în care nu poți aranja singur transportul, va trebui să bagi mâna adânc în buzunar. Mai ales de două ori. În cazul închirierii unei schele trebuie să plătești nu doar transportul dus, ci și transportul întors. Pe lângă prețurile actuale la combustibil, majoritatea firmelor nu își asumă acest lucru sub 0,8€/km + TVA, astfel încât livrarea sistemului de schele de fațadă poate costa până la …

Costuri de închiriere

Costurile de transport tocmai discutate pot fi astfel reduse la minimum dacă ai noroc, dar cu siguranță nu vei putea evita închirierea sistemului de fațadă. Taxa de închiriere pentru schelele DECKMAN este de 0,2€/m² brut. Prin urmare, este ușor de calculat că închirierea a 60 m² pentru 25 de zile va costa 300€

Față de prețul de achiziție, acesta nu pare o suma atât de mare și în cazul unor lucrări de câteva zile, chiar și cu un transport costisitor dus-întors, închirierea poate merită.

Schela de fatada 2

Cumpărarea este, de asemenea, o soluție bună în unele cazuri

Dar haideți să gândim puțin diferit! Dacă tu ai nevoie de o schelă de închiriat, va avea și altcineva! Este o practică din ce în ce mai obișnuită ca persoanele fizice să le cumpere pentru lucrări la domiciliu, apoi să le închirieze după terminarea lucrării sau să-și revândă schelele de construcție la preț aproape întreg.

Primul poate deveni chiar o sursă obișnuită de venit, în timp ce cel de-al doilea permite utilizarea aproape „gratuită”, deoarece o schelă din oțel utilizată poate fi vândut la preț aproape întreg.

Deci, se poate spune că dacă te hotărăști să închiriezi și timpul de lucru poate fi calculat cu precizie, alegi o soluție convenabilă și relativ ieftină, uneori cu o taxă de livrare mai mare. În cazul unei achiziții, trebuie să faci față unei cheltuieli majore o singură dată, dar mai târziu chiar poți să faci o afacere din închirierea sau vânzarea schelei.

Schela de fatada 3

Sistem de fațadă pentru firme

Răspunsul este mult mai simplu decât în ​​cazul anterior. O afacere care are nevoie de schele de fațadă o dată, aproape întotdeauna va avea nevoie de ele de mai multe ori. Dacă dorești să eviți costurile de transport și multe taxe de închiriere, care poate reduce profitul, singura opțiune este cumpărarea.

În cele mai multe cazuri, companiile care decid să închirieze vor cumpăra ulterior sistemul de schele închiriat anterior, deja folosit, dar până atunci au plătit aproape prețul unui întreg sistem de schelă ca taxă de închiriere.

Ce este o binecuvântare atunci când vinzi o schelă folosită, iar este un blestem atunci când cumperi. După cum am menționat, sistemele din oțel galvanizat nu își pierd aproape nimic din valoarea lor. Se poate întâmpla cu ușurință, în cazul unei închirieri mai lungi sau des, ca, în momentul în care clientul decide să cumpere, a plătit deja prețul unei schelă de 60 m² ca taxă de închiriere.

Dacă afacerea ta are nevoie de o schelă de fațadă și îți poți permite, cumpără-l! Investește banii pe care i-ai plăti pentru închiriere în accesorii pentru schelă sau cumpără un sistem mai mare și dezvoltă-ți afacerea! Crede-mă, va merita.

Ai reușit sa te hotărăști? Portofoliul DECKMAN îți oferă posibilitatea de a închiria schele precum și de a cumpăra. Sună, scrie, întreabă orice! Te vom ajuta cu orice!